CONCERT AT THE PARK

Derde editie

‘’In 2020 zijn we terug in Berkel en Rodenrijs met een derde editie van Concert at the Park. Dit jaar met een geweldige line-up met o.a. Dries Roelvink, Bonnie ST. Claire, Gebroeders Co en nog veel meer! Samen met u en alle bezoekers gaan we er weer een prachtig feest van maken.

Hoewel ons oude klassieke ronde tafel feest wordt gemist, zorgt het nieuwe Concert at the Park dat wij meer voor jullie in petto hebben. We hebben besloten om dit jaar niet één, maar twee knalfeesten te organiseren! Het klassieke Ronde tafel foute feest op vrijdag en op zaterdag het nieuwe feest met een geweldige line-up. Dit doen we natuurlijk met alle joligheid, lol en plezier van vorig jaar, maar dan net iets beter! 

Concert at the Park vindt opnieuw plaats op het evenemententerrein (naast De Windas) in het Annie M.G. Schmidtpark. Toegang tot het feest is vanaf 18 jaar.

Koop tickets
Goede doelen

Afgelopen jaar is mede dankzij jou € 82.500 uitgereikt aan lokale goede doelen. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar lokale goede doelen en natuurlijk willen we er dit jaar ruim overheen!

De Ronde Tafel

De Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs bestaat gemiddeld uit 20 leden: mannen tussen de 25 en 40 jaar. Veertigjarigen moeten ‘de tafel’ verlaten. De Ronde Tafel 136 maakt deel uit van de Nederlandse Tafelronde en van de International Round Table.
De Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs steunt meerdere maatschappelijke doelen door middel van de persoonlijke inzet van de leden en door inzameling van geld. Maar er worden jaarlijks ook een of meerdere festiviteiten om geld in te zamelen georganiseerd. Dit jaar voor de tweede keer het Concert at the Park in het Annie M.G. Schmidtpark. Een groot aantal inwoners van Lansingerland draagt de gekozen goede doelen een warm hart toe. Reden te meer om aanwezig te zijn bij het Concert at the Park.

Openingstijden

Op vrijdag 27 maart gaan de deuren open om 19:30 voor onze “Concert at the Park – Foute editie”. Zaterdag 28 maart kunnen de VIP gasten vanaf 18:00 naar binnen, de andere gasten zijn welkom vanaf 19:30. Kom op tijd, wij sluiten de deuren namelijk om 20:30 uur. Door het overvolle programma is de avond namelijk om voordat je het door hebt!